Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) İnnovasiya mərkəzinin könüllüləri ilə görüş keçirilib.

Görüşdə çıxış edən Universitetin rektoru vəzifəsini icra edən Zəfər Qurbanov tələbələri Lənkəran şəhərində keçirilən "İdeathon" yarışında I yerə layiq görülmələri münasibətilə təbrik edib. O bildirib ki, gənc, bilikli fermerlərin yetişməsi ADAU-nun qarşısında duran əsas hədəflərdəndir.

Gənclər göstərilən diqqət və qayğıya görə təşəkkür edərək, sual və təkliflərini səsləndiriblər.

Sonda qarşılıqlı fikir mübadiləsi aparılıb.

Gənc, bilikli fermerlərin yetişməsi ADAU-nun qarşısında duran əsas hədəflərdəndirGənc, bilikli fermerlərin yetişməsi ADAU-nun qarşısında duran əsas hədəflərdəndirGənc, bilikli fermerlərin yetişməsi ADAU-nun qarşısında duran əsas hədəflərdəndir