ADAU-nun İnnovasiya Mərkəzinin komandası "İdeathon" yarışında I yerə layiq görülüb

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin İnnovasiya Mərkəzinin fəal tələbələri və əməkdaşları 2-4 iyun 2022-ci il tarixində Lənkəran şəhərində keçirilən "İdeathon" yarışında iştirak ediblər.

"Sitrus meyvələrinin inkişafı və emalı texnologiyası" ilə bağlı layihədə ADAU-nun tələbələrindən ibarət "Victory" komandası "Biotech" adlı layihə ilə 17 universiteti təmsil edən komandalar arasında I yerə layiq görülüb.

Tələbələrimizi təbrik edirik, uğurlar!