ADAU əməkdaşları İtaliyanın Tuscia Universitetində səfərdə olublar

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin (ADAU) əməkdaşları kənd təsərrüfatının geniş spektrini özündə birləşdirən İtaliya Respublikasının Tuscia Universitetində səfərdə olublar.

Universitet nümayəndələri ilə görüşən əməkdaşlar İtaliya təcrübəsinin öyrənilməsinin vacibliyini vurğulayıblar.

Səfərin məqsədi iki ölkə universitetləri arasında beynəlxalq əməkdaşlığın inkişafı, tələbələrin elm, təhsil və innovasiya sferasında mövcud əmək bazarının tələblərinə cavab verən inkişaf prosesinə cəlb edilməsi olub.