Magistratura təhsili alan tələbələr üçün təlimlər davam edir

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində (ADAU) müxtəlif ixtisaslarda magistratura təhsili alan tələbələr üçün növbəti təlim baş tutub.

Universitetin Tədris şöbəsinin müdiri Elay Zeynallı, Elm şöbəsinin müdiri Elçin Nəsirov və Keyfiyyət Təminatı və Strateji İnkişaf şöbəsinin müdiri Mehman Kərimov magistrlara elmi tədqiqatın əsasları, akademik yazı bacarıqlarının artırılması, magistr dissertasiyalarının hazırlanması və elektron platformalara çıxış və onlardan doğru istifadə barədə ətraflı məlumat verib.

Sonda tələbələri maraqlandıran suallar cavablandırılıb.