Kənd təsərrüfatı sahəsində mütəxəssislərin hazırlanması ADAU-nun əsas hədəfidir

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin rektor əvəzi Zəfər Qurbanov universitetdə dərs prosesinin gedişi ilə yaxından tanış olub.

Professor-müəllim və tələbə heyəti ilə görüşlər zamanı Z.Qurbanov bildirib ki, ölkəmizin dayanıqlı inkişafında əvəzsiz rolu olan kənd təsərrüfatı sahəsində mütəxəssislərin hazırlanması Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetinin əsas hədəfidir.

Görüşlər zamanı müəllim və tələbələrin sualları cavablandırılıb, fikir və təklifləri dinlənilib.