ADAU-da bayram əhval-ruhiyyəsi

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universitetində (ADAU) 31 Dekabr - Dünya Azərbaycanlılarının Həmrəylik Günü və Yeni il bayramı münasibətilə bayram tədbiri keçirilib.

Tədbirdə Universitet rəhbərliyi, professor-müəllim heyəti və tələbələr iştirak ediblər.

Tədbirin açılışında çıxış edən Universitetin rektoru vəzifəsini icra edən Zəfər Qurbanov qarşıdan gələn yeni ildə ADAU ailəsinin üzvlərinə uğurlar arzulayaraq kollektivə səmimi təbriklərini çatdırıb.

Bədii hissədə tələbələrin ifasında müxtəlif şeirlər və mahnılar səsləndirilib, rəqslər və səhnəciklər təqdim edilib.