Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti və Türkiyənin Ege Universiteti arasında təcrübələrini bölüşdürülməsi məqsədilə universitetin fakültələrində seminarlar davamlı olaraq keçirilir

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti və Türkiyənin Ege Universiteti arasında 09.08.2021-ci il tarixində imzalanmış protokola əsasən beynəlxalq ikili diplom çərçivəsində dəvət olunan əcnəbi professor-müəllim heyətinin tədqiqat və təhsilin keyfiyyətini təkmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə ADAU-nun professor-müəllim heyəti və tələbələri ilə bilik və təcrübələrini bölüşdürülməsi məqsədilə universitetin fakültələrində seminarlar davamlı olaraq keçirilir.

Bu proqram çərçivəsində növbəti seminar 26 noyabr 2021-ci il tarixində saat 10:30-da ADAU-nun yeni tədris binasında 402-ci otaqda Prof. Dr. Jale Yanık tərəfindən “Toprak iyileştirici olarak “biochar”” mövzusunda təşkil olunacaqdır.