ADAU və Türkiyənin Ege Universiteti arasında təhsilin keyfiyyətini təkmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə seminarlar davam edir

Azərbaycan Dövlət Aqrar Universiteti (ADAU) və Türkiyənin Ege Universiteti arasında həyata keçirilən beynəlxalq ikili diplom proqramı çərçivəsində ADAU-ya dəvət olunan Ege Universitetinin professor-müəllim heyəti tərəfindən təhsilin keyfiyyətini təkmilləşdirmə fəaliyyəti üzrə universitetin fakültələrində seminarlar davam edir.

Proqram çərçivəsində növbəti seminar 10 Mart 2022-ci il tarixində saat 15:00-da ADAU-nun yeni tədris binasında 451-ci otaqda Prof. Dr. Figen Zihnioğlu tərəfindən “Proteomik yaklaşımlar: Pandemide bir araştırma hikayesi” mövzusunda təşkil olunacaq.