ABŞ institutlarının orta təhsil işçiləri üçün proqramı

The Study of the U.S. Institutes for Secondary Educators (ABŞ institutlarının orta təhsil işçiləri üçün proqramı) - xarici müəllimlərin və orta məktəb administratorlarının Amerika cəmiyyətini, mədəniyyətini, dəyərlərini və institutlarını daha da genişləndirmək imkanlarını təmin etmək məqsədi ilə inteqrasiya olunmuş tədris səfərləri ilə doktorantura səviyyəsi üçün intensiv akademik proqramlardır. İnstitutların əsas məqsədi tədris proqramlarının gücləndirilməsi və xarici orta məktəblərdə və digər təhsil müəssisələrində ABŞ haqqında biliklərin tədrisinin keyfiyyətinin artırılmasıdır.

Kim müraciət edə bilər?

- Namizədlər karyeralarının ortasında, bir qayda olaraq, 30-50 yaşlarında olmalıdırlar.
- ABŞ-da məhdud iş təcrübəsi olan yüksək motivasiyalı və təcrübəli orta məktəb müəllimləri və administratorları.
- Namizədlər İngilis dilini sərbəst bilmələrini nümayiş etdirməlidirlər.
- Namizədlər Diplomdan sonrakı intensiv akademik proqrama (doktoranturaya) və tədris səfərinə tam hazır olmalıdırlar.
- ABŞ vətəndaşları və daimi sakinlər (Green Card sahibləri) bu proqramlarda iştirak etmək hüququna malik deyillər.

Namizədlər ABŞ-da minimum qalmaq təcrübəsinə sahib olmalı və ya heç olmamalıdırlar!

Proqramın keçirilmə müddəti:
- Onlayn müraciət üçün son tarix: 10 noyabr 2022-ci il.
- Ərizə və müsahibəyə baxılmasının nəticələrinə əsasən, ABŞ səfirliyi Azərbaycandan bir namizəd seçəcək və irəli sürəcək.
- May sonu / iyun 2023-cü ilin əvvəli - ABŞ-da proqram.
- Xahiş edirik sorğunuzu və yenilənmiş CV-nizi "SUSİ orta müəllimlər/administratorlar üçün 2023" ünvanına göndərin BakuEducation@state.gov .

Daha ətraflı məlumat üçün bizim veb səhifəsinə baş çəkə bilərsiniz:https://az.usembassy.gov/susi-secondary-educators/