Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi haqqında

Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi haqqındaBeynəlxalq əlaqələr şöbəsi universitetin beynəlxalq əlaqələrinin təşkili və inkişafı istiqamətində fəaliyyət göstərən əsas struktur bölmələrdəndir.

Şöbə aşağıdakıları tətbiq edir:

1. Xarici ölkələrin ali məktəbləri ilə əlaqələr yaratmaq;
2. Universitetin əməkdaşlıq etdiyi partnyorlar, eləcə də beynəlxalq arenada vacib sayılan ali təhsil müəssisələri, beynəlxalq təşkilatlar və digər xarici qurumlar haqqında lazımı məlumat toplamaq;
3. Xarici ölkələrdən mühazirə oxumaq, təcrübə keçmək üçün universitetə gələn professorların, müəllimlərin, tələbələrin, təcrübəçilərin, yaradıcı qrupların və s. qəbulunu təşkil edir və rəsmiləşdirir.
4. Əcnəbi tələbələrin diqqətini universitetdə oxumağa cəlb edir;
5. Universitetin ixtisaslaşmış şöbələri ilə birlikdə xarici tələbələr üçün təlim və təcrübə təşkil edir;
6. Digər universitetlərlə birgə layihələr icra etmək və qrantların araşdırılması.

Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi haqqında

Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi haqqındaBeynəlxalq əlaqələr şöbəsi haqqındaBeynəlxalq əlaqələr şöbəsi haqqında

Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi haqqında

Beynəlxalq əlaqələr şöbəsi haqqındaBeynəlxalq əlaqələr şöbəsi haqqında